Onze diensten

Uitzenden

Om goed in te kunnen spelen op een steeds sneller veranderende arbeidsmarkt is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Dit kan door tijdelijk personeel in te zetten zodat u sneller en efficiƫnter kan inspelen op piek- en dalmomenten binnen uw bedrijf. Een andere reden om met een uitzendkracht te werken is omdat u een structurele behoefte heeft binnen uw bedrijf maar geen tijd heeft voor de werving & selectieprocedure of u wilt graag dat de nieuwe medewerker een gedegen proeftijd doorloopt voordat u deze medewerker een contract aanbiedt. In beide gevallen is Mainwork de aangewezen partner die u in deze behoefte kan voorzien.

Detacheren

Als opdrachtgever wilt u snel kunnen inspelen veranderingen in uw organisatie en ontwikkelingen in de markt. Veranderingen kunnen ontstaan door een langdurig zieke medewerker of structurele toename van de vraag. U wilt zekerheid dat de medewerker die u aanneemt niet van het ene op het andere moment kan stoppen, maar het aanbieden van een contract vanuit uw organisatie niet mogelijk of wenselijk is. De ideale oplossing hierin is detacheren. Hierbij stelt Mainwork de uitzendkracht voor een bepaalde tijd aan u ter beschikking. Hiermee worden de voordelen van flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting gecombineerd.

Payrolling

Heeft u personeel, maar heeft geen zin in de administratieve rompslomp? Mainwork kan u hierbij veel uit handen nemen. Van de volledige personeelsadministratie en de afdrachten van de sociale lasten en premies. U loopt als opdrachtgever geen enkel risico en betaald alleen de gewerkte uren. Juridisch is Mainwork de werkgever en kunt u zich concentreren op uw core business!

Werving en Selectie

Het vinden van de juiste medewerker voor een vacature is een tijdrovend en duur traject. U wilt graag voldoende aandacht besteden aan het invullen van uw vacature. U gaat immers voor een langdurige relatie met onze medewerker. Mainwork beschikt over de benodigde expertise en beschikt over een groot netwerk en dit is essentieel bij werving & selectie van personeel. Mainwork werft en selecteert de juiste medewerker voor u, op basis van "no cure no pay". Graag leren we uw bedrijf kennen om zo de juiste match te maken tussen opdrachtgever en medewerker.